För support ring 010-2518270 eller maila.
Fri frakt vid order över 499 kr!
Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Overlocksymaskiner » PFAFF Hobbylock 2.0

Pfaff

PFAFF Hobbylock 2.0

Fantastiska funktioner och massor av sömmar. Nu kan du köpa Pfaff Hobbylock 2.0 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI, 5 år på reservdelar.
garanti
Pris: 4 395kr Rek.4 695kr
Delbetala från 487 kr/mån Fortus Finance
 • Finns i lager för omgående leverans!

   Pfaff Hobbylock 2.0 är en riktigt fin maskin med många funktioner och finesser. Symaskinen är utrustad med 15 olika sömmar, justerbar stygnlängd, 2 nållägen, säkerhetsspärr, elektronisk hastighetskontroll, inbyggd rullfåll och en friarm som är lämplig vid byxben, ärmar eller bebiskläder. Modellen är nätt och smidig vilket gör att den är lätt att förvara.

   

  Pfaff Hobbylock 2.0 har ett klick-system vilket gör att det är mycket enkelt att byta pressarfot dessutom så sitter spaken till pressarfoten rakt bakom pressarfoten vilket gör att du lätt kan nå den och samtidigt styra tyget med höger hand. Trycket på pressarfoten ställs in efter behov. Det är dom små finesserna som är guld värt.

   

  Symaskinen är mycket enkel att trä då trådvägarna är färgkodade. Om du vill sy snabbt - inga problem, knivtrycket och nåltrycket är alltid jämnt. Där är differientialmatning som gör att sömmarna inte sträcker eller veckar sig. Dessutom så är det tvåtrådiga flatlocksömmarna släta och töjbara - perfekta för tyger med stretch i.

   

  Pfaff Hobbylock 2.0 står stabilt på gummitassar och där finns en låda som samlar upp allt överblivet tyg.

   

  Pfaff Hobbylock 2.0 är symaskinen för dig som vill ha det där lilla lilla extra. En symaskin till många användningsområde.

   

  Nu kan du köpa Pfaff Hobbylock 2.0 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI, 5 år på reservdelar.

   

  Hur trär man maskinen ? Tryck HÄR

Relaterade produkter
Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 010-2518270
Telefontid: 

Måndag - Fredag: 9:00-16:00 (lunchstängt mellan 12:00-13:00)