Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Sy och broderimaskiner » PFAFF Creative 1.5
PFAFF Creative 1.5

-

PFAFF Creative 1.5

Nu kan du köpa Pfaff Creative 1.5 FRAKTFRITT och till 2ÅRS FULL GARANTI, 5 ÅR PÅ RESERVDELAR
garanti
Pris: 16 995kr
Delbetala från 1 873 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Pfaff Creative 1.5

  Du är unik! Uttryck det på ett sätt som speglar din personlighet och som får dig att sticka ut från mängden. Med sy- och brodérmaskinen PFAFF creative 1.5 är det enkelt och spännande att skapa unika mönster med det lilla extra. Se hur dina visioner förverkligas, stygn för stygn, med maskinens praktiska funktioner och programmet Embroidery Intro. Skapa något fantastiskt!

  Stor broder område
   * 
  Sy- och brodérmaskinen PFAFF creative 1.5 har ett stort brodérområde, upp till 240 x 150 mm. Med den stora brodérbågen MASTER HOOP kan du brodera unika, personliga motiv utan att spänna om tyget i bågen.

  Hög broderihastghet
   * Det finns ingen annan sy- och brodérmaskin i denna prisklass som broderar snabbare. Med högre brodérhastighet kan du brodera snabbare än tidigare utan att kvaliteten och precisionen försämras. 

  Program Embroidery Into INGÅR
   * För att öka din kreationsförmåga ingår programmet Embroidery Intro PC. Använd det på din dator för att ändra, anpassa och kombinera dina brodérmönster. Rotera, spegelvänd, förminska/förstora och ändra storlek, lägg till text eller monogram för att förverkliga din vision. *Endast engelska 

  101 fantastiska broderier ingår
   * Skapade av modedesigners för sy- och brodérmaskiner i serien PFAFF creative 1.5. Broderier av hög kvalitet och en blandning av storlekar och tekniker för flera brodéralternativ.

  Förstora/ Förminska
   * Du kan öka eller minska storleken på broderiet med upp till 20 % så att det passar ditt projekt.

  Trådklipp
   * Med en enkel knapptryckning klipps över- och undertråden automatiskt av, en verklig tidsbesparing.

  Nålstopp uppe/ nere
   * Ställ in om nålen ska stanna i det övre läget eller nere i tyget när du behöver vända/vrida eller sy applikationer m.m.

  Nu kan du köpa Pfaff Creative 1.5 FRAKTFRITT och till 2ÅRS FULL GARANTI, 5 ÅR PÅ RESERVDELAR

Relaterade produkter
Kolla även in