För support ring 010-2518270 eller maila.
Fri frakt vid order över 499 kr!
Hem » Symaskiner » SINGER SYMASKINER » Mekaniska Symaskiner » Singer Heavy Duty 4423

Singer

Singer Heavy Duty 4423

Vi på symaskinskungen.se rekommenderar denna produkt Mått: ............................................................................................................................................. Längd - 40 cm ...................................................................................................................................................... Bredd - 16,5 cm ....................................................................................................................................................... Höjd - 30 cm ....................................................................................................................................................... Vikt: 6.4kg
garanti
Pris: 2 395kr Rek.3 695kr
Delbetala från 267 kr/mån Fortus Finance
 • Färdig att använda med Gutermann Tera 40 och vanlig tråd


  Heavy Duty 4423 - Prisvärd symaskin från Singer

  Företaget Singer grundades 1851 och har sedan dess tillverkat symaskiner av hög kvalitet. Heavy Duty 4423 är en prisvärd symaskin från Singer. Det är en mångsidig symaskin som klarar av att utföra många saker. Denna kan du använda till att exempelvis sy tjocka gardiner och laga kläder.  Singer 4423 har en robust metallram och en hög sömnadshastighet på 1 100 stygn per minut. En hög sömnadshastighet gör det möjligt att sy riktigt snabbt samt att få till helt elastiska sömmar. Arbetsytan består av rostfritt stål vilket ger en hållbar konstruktion och en symaskin från Singer som kommer att hålla för användning under många år. Det är en symaskin som är mycket uppskattad av personer på hobbynivå.

   

  Priset till trots är Singer Heavy Duty fylld med många funktioner. Välj mellan 23 olika sömmar för att alltid få önskat resultat. En av sömmarna är ett 1-stegs knapphål och det finns inbyggd nålpåträdare. Allt för att det ska vara så bekvämt och enkelt som möjligt att använda. En toppmatad underspole, trasselfri gripare och justerbar stygnlängd är några av de övriga funktioner som denna symaskin erbjuder. Den fortsätter ständigt att överraska och imponera.

   

  Vikten ligger på 4,6 kg och storleken gör den lätt att förvara då den inte används. Vid beställning från Symaskinskungen har du alltid fri frakt och full garanti. Skulle din symaskin behöva skickas in för reparation står vi för fraktkostnaden. Vi har även Sveriges största sortiment av symaskinstillbehör – här hittar du allt som behövs till din Singer 4423.

   

  Det här är rätt symaskin för dina jeans

   

  Kasta inte bort dina trasiga jeans, laga dom istället! Symaskinen från Singer klarar av många typer av tyg varav jeans är ett av dessa. Den har en justerbar tryckfot som gör det möjligt att justera trycket utifrån vilket tyg som du syr. Skillnaden i textur mellan exempelvis jeanstyg och siden är stor. Genom att använda en justerbar tryckfot kommer tyget alltid att ligga still vilket gör det lättare att hantera.

   

  Välj mellan fem olika storlekar på nålar utifrån tjockleken på tyget. Symaskinen är stark och gör att den är utmärkt också för grövre textilier. Sänkbara matartänder är en av alla funktioner som är enkel att justera. Singer 4423 innehåller både quiltlinjal och en kant och quilt guide. Är du intresserad av att lära dig mer och fördjupa dig inom sömnad är denna symaskin ett riktigt bra val. Att komma igång och börja använda den är enkelt och du kan allt eftersom lära dig mer om respektive funktion. Oavsett om du är total nybörjare eller mer van att använda symaskin kommer denna att tillfredsställa dina behov.

   

  Det medföljer en del tillbehör som skruvmejsel, spolar, sprättare/borste och en del annat. Tillbehören hjälper dig att anpassa symaskinen varje tillfälle vilket gör den allsidig. Fungerar lika bra att laga trasiga kläder som att sy helt nya. Symaskiner från Singer gör det möjligt att skapa vad du vill. Singer Heavy Duty kommer med en svensk manual så att du alltid kan läsa dig till all information. Manualen går också att ladda ner direkt från vår hemsida.

   


  Färdig att använda med Gutermann Tera 40 och vanlig tråd

  Singer Hevy Duty 4423 en robust symaskin med metallram och en arbetsyta i rostfritt stål. En stabil nyttosömsmaskin som klarar allt från att sy i segel, gardiner till uterummet men även lagning av jeans.

  För bästa resultat vid grövre material rekomenderar vi tråden Tera 40!

  Den är utrustad med trasselfri gripare, 23 sömmar varav ett 1-stegs knapphål, inbyggd nålpåträdare, toppmatad underspole, justerbar stygnlängd och bredd, friarm och justerbart pressarfotstryck.

   

  Singer Heavy Duty 4423 har en robust metallram och en arbetsyta i rostfritt stål. Detta är en perfekt maskin för dig som vill sy snabbt 1100 stygn/minut och även ha elastiska sömmar.

   

  Tillbehör som ingår till Singer Heavy Duty 4423:

  • Pressarfot A
  • Blixtlåsfot
  • Knapphålsfot
  • Knappfot
  • Skruvmejsel
  • Sprättare/borste
  • Nålar
  • 3 st spolar
  • Quilt linjal
  • Kant och quilt guide
  • Stor och liten trådbricka
  • Horisontell trådrullehållare
  • Instruktionsbok på Svenska

    

  Köp Singer Heavy Duty 4423 fraktfri med 2 års full garanti

   

 • Mått & vikt

  Längd - 40 cm
  Bredd - 16,5 cm
  Höjd - 30 cm

  Vikt 6.4kg

   

   

 • Dela upp betalningen:
  • 859kr vid 3 månaders delbetalning
  • 461kr vid 6 månaders delbetalning
  • 253kr vid 12 månaders delbetalning
  • 141kr vid 24 månaders delbetalning
  • 107kr vid 36 månaders delbetalning
 • Kundrecensioner

  • Så stark Så billig!!
   Oj så bra service jag fick.
  • Mycket nöjd
   En stark o snabb symaskin som klarar mina behöv :)
  Skriv recension
Relaterade produkter
Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 010-2518270
Telefontid: 

Måndag - Fredag: 9:00-16:00 (lunchstängt mellan 12:00-13:00)