Hem » Symaskiner » HUSQVARNA VIKING SYMASKINER » Overlocksymaskiner » Husqvarna Viking Huskylock s15

Husqvarna

Husqvarna Viking Huskylock s15

Husqvarna Viking Huskylock S15 -Den perfekta medhjälparen för att uppnå ett fantastiskt resultat på nolltid! Overlock är ett perfekt komplement till din vanliga symaskin. Nu kan du köpa Husqvarna Viking Huskylock S15 FRAKTFRITT och till 2+3 års Garanti
Pris: 3 695kr Rek.4 695kr
Delbetala från 410 kr/mån Fortus Finance
 • Finns i lager för omgående leverans!

  Husqvarna Viking Huskylock S15 når du ett perfekt resultat på nolltid. detta är overlocken som är ett perfekt komplement till din vanliga symaskin. med 2-3-4 trådig sömnad blir resultatet fantastiskt på allt från stretch till tunna tyger.

   

  Husqvarna Viking Huskylock S15 är konstruerad till att kunna sy overlocksöm på allt från quilttyg till tjocka tyger överhuvudtaget. Detta pga det höga pressarfotslyftet. Den syr, överkastar och skär i ett enda moment.

   

  Husqvarna Viking Huskylock S15 är partnern du ej kan vara utan. Ett perfekt komplement till din vanliga symaskin.

   

  Symaskinen har 15 sömmar och en extra smal friarm som är perfekt när du syr på små tyger exempelvis barnkläder eller ärmar. Den har en differentialmatning som innebär att man kan sy overlock utan att tyget rynkar sig.

   

  Snabbheten och det proffesionella resultatet och alla andra finesser som Husqvarna Viking Huskylock S15 kan erbjuda gör att du har alla förutsättningar för ett rolit och aktivt sömnads skapande.

   

  Med Husqvarna Viking Huskylock S15 kommer även en väldigt informativ DVD som med tydliga animerade instruktioner visar hur man på ett enkelt sätt trär symaskinen. maskinen är även utrustad med en färgkodad trädningsguide i frontluckan. där finns även en hastighetskontroll som gör det möjligt att sy overlocksöm med full nålkraft på alla hastigheter.

  Hur trär man maskinen ? Tryck HÄR

  Instruktionsbok på Svenska

   

  Nu kan du köpa Husqvarna Viking Huskylock S15 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI 5 ÅR PÅ RESERVDELAR

Relaterade produkter
Kolla även in