Opal serien

 

Populära Opal serien består av elektroniska symaskiner från anrika, svenska Husqvarna. Hos Symaskinskungen erbjuder vi låga priser, snabb leverans och bra service om du har frågor och funderingar före eller efter ditt köp.

För oss är det viktigaste att du blir nöjd med din symaskin ur Opalserien. Vi vet nämligen hur bra den är!

Med en symaskin från Husqvarnas Opal serie kan du sy allt från byxor till badrockar. Symaskinerna i denna serie är utrustade med ett elektroniskt system för sömnad som ger dig ett perfekt resultat varje gång du syr. Dessutom har Opal en rejäl kapacitet att leverera topresultat när syr i och arbetar med stora tyger.

Symaskiner från Opal har även en automatisk trådspänning som garanterar dig ett perfekt slutresultat. I denna serie finns det symaskiner för olika typer av behov och tekniker så du kan välja den symaskin som passar bäst till just dina behov och önskemål.

Med en symaskin från Husqvarna's Opal serie kan du sy allt från byxor till badrockar - Låt din syresa börja här hos Symaskinskungen!

Husqvarna Viking Opal 650
Husqvarna Viking
Grafisk Display, Stor sömnadsyta, 7mm stygnbredd, 160 olika sömmar och 3 inbyggda teckensnitt
9 595krRek.11 295kr
Husqvarna Viking Opal 670
Husqvarna Viking
Sewing advisor, Svartvit pekskärm med pekpinne, Automatisk trådklipp, 7mm Stygnbredd, Undertrådsankännare, 200 olika sömmar och 4 inbyggda teckensnitt
11 995krRek.12 895kr
Husqvarna Viking Opal 690Q
Husqvarna Viking
Exclusive senor system, Sewing advisor, Svartvit pekskärm med pekpinne, Automatisk trådklipp, Undertrådsankännare, 7mm Stygnbredd, 208 olika sömmar och 4 inbyggda teckensnitt.
12 995krRek.13 995kr

Utforska en värld av sömnad med oöverträffad precision och komfort med Husqvarna Viking Opal symaskin!

Husqvarna Viking Opal är en symaskin som kombinerar modern innovation med användarvänlighet och högpresterande funktioner. Oavsett om du är en erfaren sömmerska eller nybörjare, kommer du att älska den enkla och intuitiva användningen av denna symaskin.

Med Husqvarna Viking Opal får du en mängd imponerande funktioner som hjälper dig att skapa sömnadsprojekt med perfektion. Den har ett brett utbud av sömmar och stygn, inklusive dekorativa stygn, stretchstygn och knapphål. Du kan enkelt anpassa och justera inställningar för att uppnå exakt det resultat du önskar.

En av de fantastiska funktionerna hos Husqvarna Viking Opal är dess generösa arbetsområde och LED-belysning. Du har gott om utrymme att hantera större projekt och den klara belysningen ger en perfekt vy över dina sömmar och detaljer, även i dåligt ljus.

Husqvarna Viking Opal är också utrustad med en automatisk nålträdare, vilket gör trådning enklare och snabbare än någonsin tidigare. Du kan spara värdefull tid och fokusera på din kreativitet istället.

Med den elektroniska hastighetskontrollen kan du anpassa syhastigheten efter dina behov och komfortnivå. Du kan också använda den stoppfria automatiska trådavslutningen för att säkerställa snygga och professionella slut på dina sömmar.

Husqvarna Viking Opal är byggd för hållbarhet och långvarig användning. Den är konstruerad med högkvalitativa material och precisionsteknik för att säkerställa pålitlig prestanda och hållbarhet över tid.

Ge dig själv eller någon du älskar gåvan av en Husqvarna Viking Opal symaskin och upptäck den oändliga glädjen och kreativiteten som sömnaden kan erbjuda. Du kommer att älska att skapa vackra kläder, heminredning och unika projekt med denna pålitliga och innovativa symaskin vid din sida.

Ta steget in i en värld av sömnadsexpertis med Husqvarna Viking Opal. Beställ din symaskin idag och låt dina sömnadsprojekt blomstra med stil, precision och komfort. Upptäck kraften hos Husqvarna Viking Opal och uppnå sömnadsresultat som överträffar dina förväntningar!