Hem » Symaskinsservice » Symaskinservice av Overlockmaskiner

Symaskinservice av Overlockmaskiner

Optimal prestanda för din overlockmaskin – Vi tar hand om din symaskin

Att hålla din overlockmaskin i toppskick är avgörande för att säkerställa jämna och professionella sömmar. På Symaskinskungen erbjuder vi specialiserad symaskinservice för overlockmaskiner, vilket hjälper dig att bibehålla maskinens prestanda och förlänger dess livslängd.

Varför är regelbunden service viktig för overlockmaskiner?
Overlockmaskiner är komplexa och kräver noggrann skötsel för att fungera optimalt. Regelbunden service säkerställer att maskinen kan hantera de höga hastigheterna och de många trådarna som används. Det är särskilt viktigt att hålla trådspänningen och skärmekanismen i perfekt skick för att undvika ojämna sömmar och trassel.

Vad ingår i vår overlockservice?
När du lämnar in din overlockmaskin för service hos Symaskinskungen, går vi igenom följande:

1. Felsökning: Identifiering av problemområden och funktionsfel.
2. Demontering och rengöring: Noggrann invändig rengöring för att avlägsna damm och ludd som kan påverka maskinens prestanda.
3. Smörjning: Applicering av rätt mängd olja på alla nödvändiga delar för att säkerställa smidig drift.
4. Justering av trådspänning: Säkerställande av att trådspänningen är korrekt inställd för jämna sömmar.
5. Kontroll av skärmekanismen: Byte av knivar vid behov för rena och exakta skär.
6. Provsömnad: Test av maskinen för att säkerställa att alla inställningar är optimala och att maskinen fungerar som den ska.

Tillbehör och ev reserdelar ingår inte i servicepriset.

Fördelar med att serva din overlockmaskin hos oss
Expertis: Våra tekniker har lång erfarenhet av att serva overlockmaskiner och kan snabbt identifiera och åtgärda eventuella problem.
Kvalitet: Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och smörjmedel för att säkerställa maskinens långvariga prestanda.
Garanti: Vi erbjuder garanti på allt utfört arbete, vilket ger dig trygghet och säkerhet.

När bör du serva din overlockmaskin?
För att hålla din overlockmaskin i bästa möjliga skick rekommenderar vi att du lämnar in den för service minst vartannat eller vart tredje år, beroende på hur ofta du använder den. Frekvent användning kan kräva tätare serviceintervall för att säkerställa att alla delar fungerar korrekt och att maskinen inte slits i onödan.

Kontakta oss för service
Om din overlockmaskin behöver service, tveka inte att kontakta oss på Symaskinskungen. Vi hjälper dig att boka en tid och svarar på alla frågor du kan ha om vår service. Välkommen att ge din overlockmaskin den omsorg den förtjänar hos Symaskinskungen!

mail. kontakta@symaskinskungen.se

alternativt via telefon. 010-2518270