Hem » Tyger » Fleece

Fleece

"Upplev ultimat komfort och överlägsen värme med vårt högkvalitativa fleece tyg – en mångsidig och viktig produkt för alla dina textila behov!

Vår fleece tyg är skapat med fokus på överlägsen mjukhet och hållbarhet. Det är det perfekta materialet för att skapa allt från mysiga filtar och bekväma kläder till praktiska sportkläder och eleganta accessoarer.

Med dess lätta vikt och otroliga isolerande egenskaper är vårt fleece tyg idealiskt för att hålla dig varm utan att vara klumpigt eller tungt. Dess snabbtorkande egenskaper gör det också till en pålitlig följeslagare för utomhusaktiviteter och resor i alla väderförhållanden.

Det bästa med vårt fleece tyg är dess mångsidighet. Det är enkelt att arbeta med och kan skräddarsys till olika stilar och designideer. Skapa personliga gåvor, skräddarsydda kläder eller dekorationer för hemmet med detta anpassningsbara material.

Ge dig själv och dina nära en känsla av lyx och omslutande värme med vårt fleece tyg. Oavsett om det är för din personliga användning eller för ditt nästa kreativa projekt, så är vårt fleece tyg det ultimata valet för att uppnå en perfekt balans mellan stil, komfort och funktionalitet. Utforska dess oändliga möjligheter redan idag!"

Fleece 14 Royal
ERNST TEXTIL
Fleece 100% polyester
9,90kr/dm
Polarfleece Gråmelerad
NBT
Polarfleece 100% polyester
9,90kr/dm
Polarfleece Ljusgråmelerad
NBT
Polarfleece 100% polyester
9,90kr/dm
Polarfleece Bordeux
NBT
Polarfleece 100% polyester
8,90kr/dm
Polarfleece Khakigrön
NBT
Polarfleece 100% polyester
8,90kr/dm
Polarfleece Marinblå
NBT
Polarfleece 100% polyester
8,90kr/dm