För support ring 010-2518270 eller maila.
Fri frakt vid order över 499 kr!
Hem » Symaskiner » HUSQVARNA VIKING SYMASKINER » Sy och broderimaskiner

Sy och broderimaskiner

Fördelarna med en Husqvarna Viking broderimaskin är många. Det är rejäla maskiner med lång livslängd. Du som ser sömnadsprojekten som en del av en hobby kan ha lika stor nytta av en Husqvarna Viking broderimaskin som du som syr professionellt.

Oavsett om du lever på sömnad eller syr på fritiden kan du hitta en broderingsmaskin som möter dina behov hos oss och vi erbjuder broderimaskiner i flera prisklasser.

Filtrera produkter:

Husqvarna Viking Topaz 40
Husqvarna Viking
Exclusivt sensor system, Sewing advisor, Interaktiv färgpekskärm, Stor sömnadyta, Automatisk trådklipp, Undertrådsavkännare
23 900kr
Husqvarna Viking Topaz 50
Husqvarna Viking
261 sömmar, 7mm stygnbredd, 5 programbara alfabet, 150 inbyggda broderier, Interaktiv färgpekskärm, Stor Kapacitet, Exclusivt sensor system, Utökad sömnadsyta
33 900kr
HUSQVARNA VIKING DESIGNER RUBY™ 90
Husqvarna Viking
Nylanserad maskin på marknaden!
89 900kr
Husqvarna viking Designer Epic 2
Husqvarna Viking
104 900kr

Brodera unika detaljer och låt kreativiteten flöda

Användningsområdena för en Husqvarna broderimaskin är många, du kan till exempel addera unika detaljer på soffkuddar, dukar och kläder. Med ett dataprogram kan du även göra dina egna motiv som loggor och fotografier. Känn kreativiteten flöda när möjligheterna med din nya broderimaskin radar upp sig.

Den stora fördelen med en broderingsmaskin är att den både kan sy och brodera. Du kan med andra ord sy ett plagg eller en gardin och därefter dekorera den med vackra broderier – snabbt, smidigt och med ett snyggt och unikt resultat. Beroende på vad du har tänkt använda din broderimaskin till kan du avgöra vilken modell som passar just dig. Vi erbjuder full garanti och fri frakt på samtliga modeller. Har du svårt att välja rätt broderimaskin för dina behov guidar vi dig gärna rätt.

Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 010-2518270
Telefontid: 

Mån-Tors. 10-13