Hem » Symaskinstillbehör » Pressarfötter

Pressarfötter

Utforska en värld av mångsidighet och precision med våra pressarfötter till symaskiner - det perfekta verktyget för att ta din sömnad till nästa nivå!

Våra pressarfötter är speciellt utformade för att passa olika sömnadsbehov och är kompatibla med en rad olika symaskinsmodeller. Med deras högkvalitativa konstruktion och noggrant utvalda material ger våra pressarfötter dig den perfekta kombinationen av stabilitet, kontroll och användarvänlighet.

En av de stora fördelarna med våra pressarfötter är deras mångsidighet. Vi erbjuder ett brett utbud av pressarfötter som är specialiserade på olika sytekniker och material. Oavsett om du syr i tunna tyger, jeans, läder eller gör dekorativa stygn, har vi rätt pressarfot för dina behov. Utforska vår kollektion och hitta den pressarfot som passar bäst för ditt projekt.

Våra pressarfötter är utformade för att ge dig precision och kontroll över dina sömmar. De har speciella funktioner som hjälper dig att skapa jämna stygn, hantera tyget smidigt och undvika missöden. Med en stabil fotplatta och korrekt tryckfördelning kan du vara säker på att dina sömmar blir perfekta varje gång.

Vi erbjuder också specialiserade pressarfötter för olika sömnadsapplikationer. Våra pressarfötter för dragkedjor, knapphål, fållar och dekorativa stygn gör det enkelt att utföra specifika sömnadsuppgifter och ger dig professionella resultat varje gång. Med rätt pressarfot kan du spara tid och ansträngning samtidigt som du skapar vackra och funktionella detaljer.

Att byta pressarfot är enkelt och smidigt. Våra pressarfötter är utformade för snabbt och säkert fäste på din symaskin, vilket gör det enkelt att byta mellan olika pressarfötter beroende på dina behov. Du kan snabbt anpassa din symaskin till olika sömnadsprojekt utan att förlora tid eller precision.

Utforska möjligheterna med våra pressarfötter till symaskiner och ta din sömnad till en ny nivå av precision och kreativitet. Oavsett om du är en erfaren sömmerska eller nybörjare, kommer våra pressarfötter att vara din pålitliga följeslagare på din sömnadsresa. Upptäck vårt sortiment idag och ge dig själv verktygen för att skapa vackra och professionella sömmar med lätthet.

Filtrera produkter:

Kantlinjal/Quiltlinjal
Pfaff
Original PFAFF
69kr
Transparant Dekorsömfot B
Kantsömsfot J
Husqvarna Viking
ORIGINAL FRÅN HUSQVARNA VIKING
99kr
Fållsömsfot D
Husqvarna Viking
108kr
Husqvarna viking Dold blixtlås pressarfot
Husqvarna Viking
Passar maskiner med klass nr 1-8
109kr
Pärlfot Bred
Janome
109krRek.129kr
Pärlfot Smal
Janome
109krRek.129kr
Trådpressarfot Singer
Singer
Trådfoten låter dig lägga till dekorationer på tygets yta med hjälp av dekorativa snören
110krRek.142kr
Blindsömsfot
Singer
Skapa osynliga fållar i medelstora till tunga tyger. Perfekt för fållstickning när den används med en stretchig blindfållsöm.
117krRek.155kr
Applikationsfot
Pfaff
Original PFAFF
119kr
Pfaff Standardpressarfot med IDT
Pfaff
Passar maskiner: D, E
122kr
Rullfot till CB
NV
Rullfot som rullar över tyger för att underlätta sömnaden i svåra textiler
125kr
Applikationsfot
Husqvarna Viking
Original Från HUSQVARNA VIKING
129kr
Transparant B Kantstickningfot
Husqvarna Viking
Original Från HUSQVARNA VIKING
129kr
3mm fållvikare
Singer
Skapa enket en professionell 3 mm kant på tunna till medeltjoka tyger Det smala spåret under gör det enkelt att sy fast smala snoddar för att skapa vacka utsmyckningar
129krRek.155kr

Utforska vår kollektion av högkvalitativa pressarfötter till symaskiner och låt din symaskin bli ännu mer mångsidig och effektiv! Våra pressarfötter är precisionstillverkade för att ge dig enastående sömnadsresultat och öppna upp en värld av möjligheter för dina projekt.

Här är några anledningar till varför våra pressarfötter är ett måste för alla sömnadsentusiaster:

  1. Expertis och kvalitet: Våra pressarfötter är tillverkade med omsorg och expertis av erfarna tillverkare. Vi använder högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet och pålitlighet. Du kan lita på att våra pressarfötter kommer att fungera smidigt och ge dig professionella resultat varje gång.

  2. Mångsidighet och specialisering: Vi erbjuder ett brett utbud av pressarfötter som är specialiserade för olika sömnadstekniker och applikationer. Oavsett om du behöver en tryckfot för att applicera blixtlås, göra knapphål, sy på knappar eller skapa dekorativa sömmar, har vi rätt pressarfot för dig. Utforska vår kollektion och hitta den perfekta foten för ditt specifika projekt.

  3. Förbättrad precision och kontroll: Våra pressarfötter är utformade för att ge dig överlägsen precision och kontroll över dina sömmar. De är konstruerade för att hålla tyget jämnt och stadigt, vilket minimerar risken för snedsteg eller ojämna sömmar. Med våra pressarfötter kan du skapa perfekta sömmar och detaljer varje gång.

  4. Enkel att använda: Våra pressarfötter är utformade med användarvänlighet i åtanke. De är lätta att montera på din symaskin och ger dig enkel åtkomst till olika funktioner och mönster. Du behöver inte vara en expert för att dra nytta av fördelarna med våra pressarfötter - de är utformade för att göra din sömnadsupplevelse både enkel och rolig.

  5. Utökat kreativt utrymme: Genom att använda våra specialiserade pressarfötter kan du utforska nya sömnadstekniker och utvidga ditt kreativa utrymme. Du kan lägga till unika dekorationer, skapa professionella finishar och utföra avancerade sömmar som tidigare verkade omöjliga. Våra pressarfötter ger dig möjligheten att ta din sömnad till nya höjder och skapa fantastiska plagg och projekt.

Ge din symaskin den uppdatering den förtjänar med våra högkvalitativa pressarfötter. Utforska vårt sortiment idag och låt din kreativitet flöda fritt. Upplev skillnaden i sömnadskvalitet och precision med våra pressarfötter och låt