Pfaff

8.9 cm Brodérsax med böjd spets Pfaff
Pfaff
Brodérsax med böjd smal spets för att komma åt runt tygkanter. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
179kr
10.2 cm Rak sax med extra smal spets. Pfaff
Pfaff
Sax med extra smal spets för att klippa detaljerat. Passar bra för sömnad med quilt, handarbete och broderi.
259kr
10.2 cm Böjd brodérsax med extra smal spets Pfaff
Pfaff
Extra smal spets som dessutom är böjd för att klippa detaljerat. Passar bra för sömnad med kläder, heminredning, quilt, handarbete och broderi.
259kr
11.4 cm Trimsax Pfaff
Pfaff
Specialsax med smal böjd spets och öppna fjädrande handtag. Passar för både höger- och vänsterhänta. Passar bra för sömnad med kläder, heminredning, quilt, handarbete och broderi.
489kr
15,2 cm Brodérsax med böjda handtag Pfaff
Pfaff
”Dubbelböjd” sax, perfekt för att klippa tråden mellan tyget och pressarfoten när du quiltar eller broderar. Passar bra för sömnad med quilt och broderi.
469kr
15,2 cm Applikationssax för högerhänta Pfaff
Pfaff
Applikationssax, ”Pelikanmodell” höger, som gör att du kan klippa nära sömmen och ändå skydda tyget. Passar bra för sömnad med kläder och quilt.
429kr
15,2 cm Applikationssax för vänsterhänta Pfaff
Pfaff
Applikationssax, ”Pelikanmodell” vänster, som gör att du kan klippa nära sömmen och ändå skydda tyget. Passar bra för sömnad med kläder och quilt.
429kr
15,2 cm Applikationssax  Pfaff
Pfaff
Applikationssax med smal spets som underlättar för att klippa i svåråtkomliga utrymmen. Passar bra för sömnad med quilt och handarbete.
389kr
20,3 cm Skräddarsax Pfaff
Pfaff
Skräddarsax, utformad med handtag som gör att tyget ligger slätt medan du klipper. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
889krRek.945kr
11,4 cm Omvänd pincett med böjd spets Pfaff
Pfaff
”Omvänd” pincett, med böjd spets, som håller taget när du inte kan! När du klämmer ihop öppnas pincetten och när du släpper taget kläms pincetten ihop. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
179kr
15,2 cm Syl Pfaff
Pfaff
Syl med lång smal spets, perfekt hjälp att peta bort små stygn, vända ut hörn eller peta in tyget under pressarfoten. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broder
239kr
15,2 cm Skalpell med 3 utbytbara blad Pfaff
Pfaff
Skalpell med tre utbytbara blad. Skruvlås för att enkelt byta blad. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
249kr