Hem » Overlock » Singer Overlockmaskiner

Singer Overlockmaskiner

Som världens äldsta symaskinstillverkare har Singer mycket kunskap i bagaget och det märks också tydligt på deras smidiga overlockmaskiner. Med användarvänliga funktioner och ett gott urval av olika sömmar klarar en Singer overlockmaskin av de flesta komplicerade syuppgifter du ställer den inför – och det med bravur. Oavsett om du ska sy egna klädesplagg, gardiner eller andra textilföremål till hemmet så kan du alltid uppnå ett proffsigt resultat med en Singer overlockmaskin – utan att det kostar dig skjortan!

Filtrera produkter:

Singer Heavy Duty HD0405S - Overlock
Singer
NU ÄNNU BÄTTRE. 1.300 stygn / minut, stark motor, 2 LED-lampor, stomme i hård-metall.
3 995krRek.5 295kr
Lilla Overlockpaketet
Symaskinskungen
Paket med praktiska tillbehör för overlock och coverstitchmaskiner
399kr
Stora Overlockpaketet
Symaskinskungen
Paket med praktiska tillbehör för overlock och coverstitchmaskiner
499kr
Extra Stora Overlockpaketet
Symaskinskungen
Paket med praktiska tillbehör för overlock och coverstitchmaskiner
649kr
Singer Heavy duty 14HD854
Singer
Förstärkta knivar som gör jobbet bättre!
3 695krRek.4 595kr
Singer Elite SE017
Singer Elite
Bransch först, LED-ljus i griparfacket.
4 295krRek.5 095kr
Singer Coverstitch 14T970
Singer
För dig som redan har allt in sömnad och vill ha det lilla extra.
6 895krRek.7 695kr
Singer Coverstitch 14T970 med Inspira bandkantare 10 mm
Singer
Denna är ingen overlock utan en cover.Som har 4 sömmar: smal-, bred-, trillingtäcksöm & dubbel kedjesöm med Professionellt resultat. 1.100 stygn per minut
7 690krRek.8 890kr

Prisvärda overlockmaskiner med många funktioner

Är du på jakt efter en bra overlockmaskin till ett lågt pris erbjuder Singer många prisvärda alternativ med hög standard. Vilken du ska välja beror helt enkelt på vilka behov du har. Symaskinskungen har ett flertal Singer overlock symaskiner i sitt utbud – både med och utan extra bandkantare, samt med olika typer av sömmar, trådantal och extrafunktioner. Kika bara på respektive produktbeskrivning för att hitta den maskin som passar dig bäst – eller hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

 

Singer Overlock – Enklare kreativitet

För den som älskar att sy är det också viktigt att skapandet och kreativiteten får stå i fokus. Att krångla med bökiga inställningar eller kämpa med en trilskande gammal symaskin som inte klarar av det man vill utföra kan vara både frustrerande och kreativitetshämmande. Men med en av Singers lätthanterliga overlock symaskiner blir jobbet genast mycket smidigare. Har du en bra maskin att arbeta med kan du dessutom fokusera all din uppmärksamhet på dina kreationer – och det blir mycket roligare att sy. Hos Symaskinskungen beställer du enkelt din nya Singer overlockmaskin. Lägg den bara i kundvagnen och klicka dig vidare till kassan – vi bjuder på frakten!