Hem » Provdockor » PRYMADONNA Provdocka Prym Medium
PRYMADONNA Provdocka Prym Medium

PROVDOCKA SYMASKINSKUNGEN

PRYMADONNA Provdocka Prym Medium

st 42-46
Pris: 1 895kr Rek.3 955kr
Delbetala från 212 kr/mån Fortus Finance
 • PRYMADONNA

  PRYMADONNA 

  Provdocka Prym Medium

   

  På Symaskinskungen hittar du produkter för dig som vill prova på att sy med provdocka. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra symaskiner och provdockor, inklusive Provdocka Prym Medium. Som en av Sveriges ledande symaskinsbutiker vet vi att sytillbehören är viktiga komplement till själva symaskinen. Provdockan av Prym håller hög kvalitet och fyller en särskilt viktig funktion. Med hjälp av en ställbar provdocka kan du nämligen sy kläder med rätt passform.

   

  Oavsett klädstorlek ser vi olika ut. Med den här provdockan kan du därför ställa in valfria mått för hals, byst, midja, höft och kroppslängd. Denna provdocka av prym, i medium, passar för dig som syr kläder i storlek 42–46. Det är alltså en provdocka i storlek 44 som kan justeras en storlek mindre eller en storlek större.

   

  En provdocka för sömnad kan göra stor skillnad för den som vill ta sitt hantverk till nästa nivå. Plötsligt blir det möjligt att prova plaggen på en docka med samma figur som den som ska bära det färdiga plagget. En provdocka av prym är en bra investering för den dedikerade sömnadsfantasten, samtidigt som det är inspirerande att se pågående sömnadsprojekt komma till liv på dockan.

   

  Denna provdocka består av 8 delar och kan justeras till önskade proportioner i nacke, byst, midja och höfter med 13 justeringar. Midjelängden kan även den justeras för långa storlekar. Denna provdocka har även en utarbetad axelsektion, vilket garanterar att ärmarna alltid faller i rätt läge. Med hjälp av den medföljande kjolmätaren kan plaggets längd enkelt markeras. Provdockan är lätt att montera då bruksanvisning ingår.

  Byst: 100-116 cm
  Midja: 82-99 cm
  Höft: 104-122 cm

   

   Inställningsbar provdocka från Prym, stl 42-46

  Byst: 100-116 cm
  Midja: 82-99 cm
  Stuss: 104-122 cm

   

   

 • Dela upp betalningen:
  • 692kr vid 3 månaders delbetalning
  • 377kr vid 6 månaders delbetalning
  • 212kr vid 12 månaders delbetalning
  • 120kr vid 24 månaders delbetalning
  • 93kr vid 36 månaders delbetalning
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension
Relaterade produkter