Hem » Sybehör » Pincett/Pincetter

Pincett/Pincetter

Filtrera produkter:

Pincett
Gunold
Vinklad pincett
89kr
Husqvarna viking Pincett
Husqvarna Viking
Husqvarna viking Pincett
119kr
Syl till t.e.x. att få snygga hörn 15 cm. Husqvarna Viking
Husqvarna Viking
Syl med lång smal spets, perfekt hjälp att peta bort små stygn, vända ut hörn eller peta in tyget under pressarfoten. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
189kr
Skalpell med 3 extra blad Husqvarna viking
Husqvarna Viking
Skalpell med tre utbytbara blad. Skruvlås för att enkelt byta blad. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
189kr
11,4 cm Omvänd pincett med böjd spets Pfaff
Pfaff
”Omvänd” pincett, med böjd spets, som håller taget när du inte kan! När du klämmer ihop öppnas pincetten och när du släpper taget kläms pincetten ihop. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
179kr
15,2 cm Syl Pfaff
Pfaff
Syl med lång smal spets, perfekt hjälp att peta bort små stygn, vända ut hörn eller peta in tyget under pressarfoten. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broder
239kr
15,2 cm Skalpell med 3 utbytbara blad Pfaff
Pfaff
Skalpell med tre utbytbara blad. Skruvlås för att enkelt byta blad. Passar bra för sömnad med kläder, quilt, handarbete och broderi.
249kr

våra professionella sömnadspincetter!

Våra sömnadspincetter är det perfekta verktyget för att hantera små och precisa sydetaljer. Med deras hjälp kan du säkert och exakt placera nålar, trådar, pärlor och andra små tillbehör på rätt plats.

Våra sömnadspincetter är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa hållbarhet och precision. De är utformade med fina spetsar som möjliggör enkel och noggrann hantering av små objekt. Oavsett om du syr kläder, gör smycken eller utför fina detaljerade sömmar, kommer våra sömnadspincetter att vara dina pålitliga följeslagare.

Fördelen med våra sömnadspincetter är deras precision och greppstyrka. Du kan enkelt plocka upp och hålla fast små delar utan att riskera att tappa dem eller skada tyget. Detta gör det möjligt för dig att arbeta snabbt och effektivt, samtidigt som du upprätthåller den exakta placeringen av dina sömnadsdetaljer.

Våra sömnadspincetter är också ergonomiskt utformade för att ge maximal komfort under längre sömnadsessioner. De är lätta och bekväma att hålla och ger dig fullständig kontroll över dina rörelser. Du kan arbeta med precision och undvika trötthet eller muskelbelastning.

Slutligen är våra sömnadspincetter ett oumbärligt verktyg för att uppnå professionella sömnadsresultat. De hjälper till att säkerställa att dina detaljer är perfekt placerade och att dina sömmar blir snygga och precisa. Du kommer att bli förbluffad över hur mycket en liten pincett kan göra för att förbättra kvaliteten på dina sömnadsprojekt.

Så varför slösa tid och ansträngning på att hantera små detaljer med fingrarna? Uppgradera din sömnadsarsenal med våra professionella sömnadspincetter och ta din sömnad till nästa nivå av precision och professionalism.

Beställ dina sömnadspincetter idag och ge dina sömnadsprojekt den exakta touchen de förtjänar. Utforska sömnadens detaljer och skapa mästerverk med lätthet och precision med våra sömnadspincetter som din trogna följeslagare!