Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Sy och broderimaskiner

Sy och broderimaskiner

Det tyska kvalitetsmärket Pfaff tillverkar många olika varianter av broderingsmaskiner – alla med stort utrymme för kreativitet och härliga stunder med olika sömnadsprojekt. Som en av Sveriges ledande symaskinsbutiker erbjuder vi ett brett sortiment för dig som vill hitta broderimaskiner, billigt eller i en högre prisklass.

Hos oss finns maskiner i många olika prisklasser – allt för att du ska hitta den optimala maskinen för din budget. Oavsett om du vill testa på broderi för nybörjare eller behöver sy- och broderimaskiner i professionellt syfte kan du hitta vad du söker hos oss.

Filtrera produkter:

PFAFF Creative 3.0
Pfaff
Med Pfaff Creative 3,0 får du en fantastisk upplevelse!
38 900kr
PFAFF Creative 4.5
Pfaff
30% RABATT!! Endast 1st kvar!
45 400krRek.64 995kr
Pfaff Creative icon 2
Pfaff
Projektor Du kan enkelt förhandsgranska det du tänker sy på tyget. Sömmen hamnar på exakt rätt plats samtidigt som du sparar tid.
129 900kr
Pfaff Creative Ambition 640
Pfaff
Specialutgåva för 160-årsjubileum för varumärket PFAFF 101 förprogrammerade vackra broderimönster
21 995kr

PFAFF broderingsmaskiner tar fram din kreativitet

Med en broderingsmaskin kan du skapa innovativa mönster på dina kuddfodral, klädesplagg, gardiner och dukar. Genom ett dataprogram kan du även skapa dina egna motiv, loggor eller fotografier. Bara kreativiteten sätter gränserna. Visst kan det vara rofyllt att brodera för hand, men om det är själva resultatet som spelar roll är en broderingsmaskin svårslagen. Det blir snyggt samtidigt som det går snabbt, och du kan prova nya mönster och färger beroende på känsla. Vårt utbud av broderingsmaskiner från Pfaff rymmer flera olika modeller. De olika modellerna lämpar sig särskilt bra för olika syften. Klicka på respektive produkt för att få veta mer ingående om varje modell. Om du har några frågor hjälper vi dig mer än gärna att besvara dem.