För support ring 010-2518270 eller maila.
Fri frakt vid order över 499 kr!
Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Sy och broderimaskiner

Sy och broderimaskiner

Det tyska kvalitetsmärket Pfaff tillverkar många olika varianter av broderingsmaskiner – alla med stort utrymme för kreativitet och härliga stunder med olika sömnadsprojekt. Som en av Sveriges ledande symaskinsbutiker erbjuder vi ett brett sortiment för dig som vill hitta broderimaskiner, billigt eller i en högre prisklass.

Hos oss finns maskiner i många olika prisklasser – allt för att du ska hitta den optimala maskinen för din budget. Oavsett om du vill testa på broderi för nybörjare eller behöver sy- och broderimaskiner i professionellt syfte kan du hitta vad du söker hos oss.

Filtrera produkter:

Pfaff Blandade nålar 4-pack
Pfaff
Blandade nålar till din Pfaff
294kr
PFAFF Creative 1.5
Pfaff
Stor broder område, Hög broderihastghet, Program Embroidery Into INGÅR med 101 broderier, Trådklipp, Nålstopp uppe/ nere.
17 995kr
PFAFF Creative 3.0
Pfaff
Med Pfaff Creative 3,0 får du en fantastisk upplevelse!
33 900kr
PFAFF Creative 4.5 Liten broderenhet
Pfaff
Broderbågar som ingår creative™ 120 Square Hoop (120 x 120mm) creative Elite Hoop (260 x 200mm)
50 900kr
PFAFF Creative 4.5 Stor broderenhet
Pfaff
En av våra favorit broderimaskin med stor broderibåge. Alltid med full support från våra kunniga personal.
53 900kr
Pfaff Creative icon 2
Pfaff
Projektor Du kan enkelt förhandsgranska det du tänker sy på tyget. Sömmen hamnar på exakt rätt plats samtidigt som du sparar tid.
115 900kr

PFAFF broderingsmaskiner tar fram din kreativitet

Med en broderingsmaskin kan du skapa innovativa mönster på dina kuddfodral, klädesplagg, gardiner och dukar. Genom ett dataprogram kan du även skapa dina egna motiv, loggor eller fotografier. Bara kreativiteten sätter gränserna. Visst kan det vara rofyllt att brodera för hand, men om det är själva resultatet som spelar roll är en broderingsmaskin svårslagen. Det blir snyggt samtidigt som det går snabbt, och du kan prova nya mönster och färger beroende på känsla. Vårt utbud av broderingsmaskiner från Pfaff rymmer flera olika modeller. De olika modellerna lämpar sig särskilt bra för olika syften. Klicka på respektive produkt för att få veta mer ingående om varje modell. Om du har några frågor hjälper vi dig mer än gärna att besvara dem.

Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 010-2518270
Telefontid: 

Måndag - Fredag: 9:00-16:00 (lunchstängt mellan 12:00-13:00)