Hem » Symaskinstillbehör » Pressarfötter » Overlock pressarfötter

Overlock pressarfötter

Husqvarna Viking Pfaff Singer

Pärlfot
Inspira
165krRek.210kr
Bandpressarfot
Husqvarna Viking
189krRek.220kr
Pärlfot
Husqvarna Viking
189krRek.225kr
Pfaff Passpoalfot
Pfaff
Passpoalfot för Pfaff Admire 1000
195kr
Spetsfot
Inspira
199krRek.235kr
Pfaff Pärlfot
Pfaff
Pärlfot 4mm till Pfaff Admire 1000
220kr
Pärlfot singer overlock
Singer
Applicera enkelt pärlor, pärlor, paljetter och annan utsmyckning på projekt . Pärlorna hålls på plats tack vare styrningen och spåret på pressarfoten.
225krRek.265kr
Passpoalfot singer overlock
Singer
Du kan skapa proffsiga passpoaler genom att täcka snodden med tyg.
225krRek.265kr
Pfaff Blindsömsfot
Pfaff
Blindsömspressarfot till Pfaff Admire 1000
225kr
Blindsömsfot
Rynkfot overlock singer
Singer
Perfekt för att sy tjockare tyger, kraftiga stickade tyger och tyger med struktur eller ruggade material . Den jämna tygmatningen uppnås tack vare den längre rullen på framsidan av pressarfoten.
265krRek.320kr
Passpoalfot
Husqvarna Viking
Original. Passar: Husqvarna viking S21 och S25 Pfaff Hobbylock 2.5 Pfaff Coverlock 3.0 och 4.0
269kr
Resårfot
Husqvarna Viking
Original . Passar: Husqvarna viking S21 och S25 Pfaff Hobbylock 2.5 Pfaff Coverlock 3.0 och 4.0
269kr
Passpoalfot
Inspira
Original. Passar endast till Husqvarna S15 och Pfaff 2.0
279kr
Täcksömsfot till overlock
Pfaff Resårfot
Pfaff
Resårfot för Pfaff Admire 1000
279kr
Fot för vågig kant
Pfaff
Passar: Husqvarna viking S21 och S25 Pfaff Hobbylock 2.5 Pfaff Coverlock 3.0 och 4.0
359kr
Blindsömsfot Amber 100
Husqvarna Viking
Sy en blindsöm på dina plagg, justera fotens styrning för att säkerställa att tyget är trimmat, overlockat och osynligt fållat samtidigt.
359kr
Pressarfot för enkel kant
Rynkfot
Inspira
Original. Passar: Husqvarna viking S21 och S25 Pfaff Hobbylock 2.5 Pfaff Coverlock 3.0 och 4.0 Pfaff Admire 7000
389kr
Pfaff Rynkfot
Pfaff
Rynkfot till Pfaff Admire 1000
389kr
Resårfot
Inspira
Original. Passar endast till Husqvarna S15 och Pfaff 2.0
399kr

Ta din overlock-sömnad till nästa nivå med vårt fantastiska utbud av pressarfötter som är speciellt designade för Pfaff, Husqvarna Viking och Singer symaskiner! Oavsett vilket märke du har, har vi de perfekta pressarfötterna för att förbättra din overlock-sömnad och ge dig proffsiga resultat varje gång. Här är några skäl till varför våra overlock pressarfötter är oumbärliga tillbehör för alla overlock-entusiaster: Kompatibilitet och precision: Våra overlock pressarfötter är speciellt designade för att vara kompatibla med Pfaff, Husqvarna Viking och Singer symaskiner. Du kan vara säker på att de passar perfekt och ger dig överlägsen precision och kontroll över dina overlock-sömmar. Med våra pressarfötter kan du skapa jämna och professionella sömmar med lätthet. Mångsidighet och specialisering: Vi erbjuder ett brett utbud av specialiserade overlock pressarfötter som är utformade för olika overlock-tekniker och applikationer. Oavsett om du behöver en pressarfot för att sy rullfållar eller till bandkantbandning, skapa dekorativa rynkor eller utföra rullfåll, har vi den perfekta pressarfoten för dig. Med våra pressarfötter kan du utforska nya mönster och tekniker för att skapa fantastiska detaljer på dina sömnadsprojekt. Förbättrad användarupplevelse: Våra overlock pressarfötter är utformade med användarvänlighet i åtanke. De är lätta att montera på din symaskin och erbjuder enkel åtkomst till olika overlock-funktioner och inställningar. Du behöver inte vara en expert för att dra nytta av fördelarna med våra pressarfötter - de är utformade för att göra din overlock-sömnad både enkel och effektiv. Högkvalitativa material och hållbarhet: Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga och hållbara verktyg för din overlock-sömnad. Våra overlock pressarfötter är tillverkade av högkvalitativa material som klarar av de tuffaste syprojekten. Du kan lita på att våra pressarfötter kommer att hålla för långvarig användning och leverera pålitliga prestanda gång efter gång. Utforska nya möjligheter: Genom att använda våra specialiserade overlock pressarfötter kan du utforska nya mönster och tekniker för att skapa unika och imponerande sömmar. Du kan lägga till dekorativa detaljer, göra perfekta kantbandningar eller skapa vackra rynkor på dina sömnadsprojekt. Våra pressarfötter ger dig möjligheten att ta din overlock-sömnad till nästa nivå och skapa professionella och imponerande resultat. Symaskinskungen har ett stort utbud av overlockspressarfötter till din Husqvarna Viking,Pfaff och Singer. Ge din overlock-sömnad