Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Mekaniska Symaskiner

Mekaniska Symaskiner

I vårt sortiment hittar du Pfaffs mekaniska symaskiner i flera olika prisklasser. Vi har modeller för såväl hobbyutövaren som sömnadsexperten så att du garanterat kan hitta rätt mekaniska symaskin efter dina specifika behov och önskemål. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor kring valet av mekanisk symaskin från PFAFF.

Filtrera produkter:

Smarter By PFAFF 160S
Pfaff
23 sömmar, Automatiskt knapphål, Mekanisk, LED Lampa, 2 års garanti
3 895krRek.4 195kr
PFAFF Select 3.2
Pfaff
27 sömmar, Snabbvalssystem, IDT Perfekt tygmatning, LED -Belysning, 1 st 4-stegs knapphål.
8 395krRek.9 045kr
PFAFF Select 4.2
Pfaff
40 sömmar, 1st 4-stegs knapphål, Snabbvalssystem, IDT Perfekt tygmatning, LED -Belysning,
9 295krRek.9 995kr
Smarter By PFAFF 140S
Pfaff
21 sömmar, 4-stegs knapphål, Mekanisk, LED Lampa, 2 års garanti
3 695krRek.3 995kr

Olika mekaniska symaskiner för olika behov

I mellanklassen hittar du bland annat Pfaff Select 3.2, vilket är en mångsidig och kraftfull mekanisk symaskin. En stor fördel är snabbvalssystemet som är både tidseffektivt och smart. Select 4.2 är lite dyrare och har extra dekorsömmar. Den levereras också med tre extra pressarfötter – utmärkt för den som använder symaskinen ofta.

Vilken variant som passar dig bäst beror på vilka behov du har. Tveka inte att fråga oss om du har några frågor kring ditt val av symaskin – som en av Sveriges ledande symaskinsbutiker hjälper vi mer än gärna till. Det du kan vara säker på är att Pfaff är ett pålitligt varumärke i branschen. Hos oss får du dessutom fri frakt och full garanti på din mekaniska symaskin från Pfaff.