Hem » Overlock » Pfaff Overlockmaskiner

Pfaff Overlockmaskiner

Pfaff har alltid legat i topp när det gäller tillverkning av industriella symaskiner, så det är inte särskilt överraskande att de även vet hur man skapar kvalitativa och kraftfulla overlockmaskiner för privat bruk. Med en overlockmaskin från Pfaff kan du enkelt sy egna klädesplagg, inredningsdetaljer och prydnader till ditt hem och få samma professionella resultat som om du köpt dem i en butik. Men en Pfaff overlock symaskin hjälper dig inte bara att säkerställa rena kanter och raka sömmar, den ger dig också mängder av smidiga inställningar och inspirerande sömval som gör det lätt för dig att släppa loss din egen kreativitet. Slutresultatet blir ett proffsigt utförande med en personlig touch – precis så som du vill ha det! Beställer du din Pfaff overlockmaskin här hos oss på Symaskinskungen kommer den dessutom med full garanti, vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg med ditt köp och fokusera på dina sömnadsprojekt.

 

PFAFF Overlock – Prisvärd kvalitet

Symaskinskungen erbjuder ett flertal olika varianter av overlockmaskiner från Pfaff – från enkla men robusta hobbymodeller till avancerade covermaskiner med 5-trådar, extra bandkantare och medföljande sybord. Priserna varierar naturligtvis, men alla maskiner håller samma höga kvalitet och även den enklaste modellen har ett stort urval av sömmar som hjälper dig att lyckas med de flesta kreationer. Med en Pfaff overlockmaskin får du alltid valuta för pengarna – du väljer helt enkelt den som passar just din plånbok och dina behov bäst. Hos Symaskinskungen bjuder vi dessutom på frakten och det är riktigt enkelt att beställa. Din nya Pfaff overlock symaskin är bara ett par klick bort – välkommen!

 

PFAFF Hobbylock 2.5
Pfaff
15 sömmar, automatiskt trådspännings reglage, 2, 3, 4 trådiga sömmar, differentialmatning, Inbyggd rullfåll, juserbar stygnlängd.
7 200krRek.7 750kr
PFAFF Hobbylock 2.0
Pfaff
15 olika sömmar, justerbar stygnlängd, 2 nållägen, säkerhetsspärr, elektronisk hastighetskontroll
3 995krRek.4 695kr
PFAFF Coverlock 3.0
Pfaff
Symaskin Pfaff Coverlock 3.0 -5 Trådig, 23 sömmar, täcksöm och kedjesöm 2-3-4 och 5 trådar kan du kombinera med kantsömnad, rullfåll och täcksöm samt kedjesöm.
9 295krRek.9 995kr
PFAFF Coverlock 3.0 med 10mm Bandkantare
Pfaff
5 Trådig, 23 sömmar, täcksöm och kedjesöm 2-3-4 och 5 trådar kan du kombinera med kantsömnad, rullfåll och täcksöm samt kedjesöm. Nu med 10mm Bandkantare
10 090krRek.11 190kr
PFAFF Coverlock 4.0
Pfaff
5-Trådig overlock med täcksöm, grafisk touthskärm, minne, automatisk instälning av sömprogram, DVD med trädningsguide, 5 hastighetslägen, Välplacerad belysning.
12 095krRek.12 995kr
PFAFF Coverlock 4.0 med 10mm bandkantare
Pfaff
5-Trådig overlock med täcksöm, grafisk touthskärm, minne, automatisk instälning av sömprogram, DVD med trädningsguide, 5 hastighetslägen, Välplacerad belysning. Nu med 12mm bandkantare!
12 890krRek.14 190kr
Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 0707-10 82 72
Öppet: Vardagar 10-17