Hem » Symaskinsservice "Vi servar alla märken och modeller"

Symaskinsservice "Vi servar alla märken och modeller"

Välkommen till Symaskinskungen, Sveriges största auktoriserade serviceleverantör för symaskiner. Med över 60 års erfarenhet erbjuder vår kunniga servicepersonal professionell och pålitlig service för alla dina symaskinsbehov. Vi är stolta över att vara auktoriserade för att serva ledande märken som Husqvarna Viking, Pfaff, Singer, Juki och Janmoe men vi har även kompetens att underhålla andra märken.


På Symaskinskungen erbjuder vi service på vanliga symaskiner och overlockmaskiner samt broderisymaskiner. Hos oss får du alltid garanti på vår service, med en dedikerad garantiansvarig som säkerställer att du är helt nöjd med resultatet. Välj Symaskinskungen för expertis, trygghet och kvalitet.

Har du frågor eller funderingar kring om vi kan serva just din symaskin? Tveka inte att ringa oss på tel 010-2518270 eller maila till kontakta@symaskinskungen.se så återkopplar vi till dig!

En regelbunden service är viktig för att din symaskin ska fungera optimalt. På Symaskinskungen erbjuder vi service till fast pris för vanliga symaskiner och overlockmaskiner. Vi är auktoriserade serviceverkstad för Singer, Pfaff, Husqvarna Viking, Juki och Janmoe  men vi har även kompetens att underhålla andra märken. Det är en investering i din symaskins livslängd och prestanda, och vi ser till att din maskin är i toppskick.

mail. kontakta@symaskinskungen.se

alternativt via telefon. 010-2518270

 

 

 

Finns inget som matchar ovan filtrering. Vänligen ändra dina val.