Hem » Sybehör » Linjaler

Linjaler

Filtrera produkter:

Kurvlinjal
-
Kurvlinjal för mönsterkonstruktion
345kr
Mätsticka
Clover
Sömnadsmått i metall
119kr
Skjutmått cm
Clover
Skjutmått cm
179kr
Kurvlinjaler med minilinjal
Clover
Set med 2 kurvlinjaler och 1 minilinjal.
279kr
Triangelmätare
Clover
Triangelmätare för quilting
249kr
Värmetålig linjal
Hemline
Värmetålig linjal
120kr
Designer Quilters Kit
Husqvarna Viking
Kit för quiltning.
1 839kr
Knapphålsmätare simflex
NV
används för snabb och nogrann avstånd mellan knapphålen
420krRek.495kr
Orgen 130/705 H Universal ECO a 5 st. 060
Organ
Denna förpakning är en miljövänliga förpackningen gör Eco-varianten extra attraktiv. Universalnålen från Organ är en nål med normal rund spets som lämpar sig för allmänt sömnadsarbete.
19krRek.29kr
Flexibel kurvlinjal cm/tum
Prym
Denna linjal har en flexibel metallkärna, vilket gör att den går att böja på valfritt sätt och sedan räta ut den igen. Används för att mäta, markera och överföra rundade och böjda former till papper eller tyg.
170kr
Linjal  15x60 cm
Prym
Quiltlinjal med markering för 30°, 45° och 60° vinkel.
453kr
Linjal 21cm
Prym
Denna pfiffikus är mycket lämpad för att arbeta med direkt på symaskinen. På båda sidor finns en centimeterskala med stygnlängdskontroll och markering för 90 ° vinklar.
28kr
Linjal 31,5x31,5
Prym
Quiltlinjal med markering för 45° vinkel.
555kr
SÖMNADSMÅTT
Prym
Markeringshjälpmedel för 45° och 90° vinklar
36kr
SÖMNADSMÅTT, METALL
Prym
Markeringshjälpmedel för 90° vinklar
77kr

Upptäck den hemliga nyckeln till exakta och professionella sömnadsprojekt - våra innovativa sömnadslinjaler!

Våra sömnadslinjaler är det perfekta verktyget för att skapa symmetriska sömmar, precisa avslutningar och noggranna mått. Med deras hjälp kommer dina sömnadsprojekt att nå en ny nivå av precision och kvalitet.

Våra sömnadslinjaler är tillverkade av högkvalitativt material och har tydliga och exakta markeringar för att underlätta din sömnadsprocess. Du kan enkelt mäta tyg, rita linjer, markera sömsmånar och skapa noggranna avslutningar. Oavsett om du syr kläder, gör quilts eller arbetar med inredning, kommer våra sömnadslinjaler att vara din pålitliga partner.

Fördelen med våra sömnadslinjaler är deras mångsidighet. De kommer i olika längder, bredder och former för att passa olika typer av sömnadsprojekt. Du kan välja den linjal som bäst passar dina behov och få exakta resultat varje gång.

Dessutom är våra sömnadslinjaler lätta och bekväma att använda. De är portabla och tar inte mycket plats i ditt sömnadsutrymme. Du kan enkelt ta med dem överallt och använda dem för att skapa perfektion även när du är på resande fot.

Slutligen är våra sömnadslinjaler ett oumbärligt verktyg för både nybörjare och erfarna sömmerskor. De hjälper till att förbättra precisionen och effektiviteten i din sömnad och ger dig det självförtroende du behöver för att utforska nya tekniker och utmana dig själv.

Så varför nöja dig med gissningar och osäkerhet? Uppgradera din sömnadsarsenal med våra innovativa sömnadslinjaler och ta kontroll över din sömnadsprocess. Skapa perfekta sömmar, noggranna avslutningar och imponerande detaljer med lätthet och precision.

Beställ dina sömnadslinjaler idag och låt dina sömnadsprojekt nå nya höjder av kvalitet och professionalism. Ge dina kreationer den exakta touchen de förtjänar och skapa mästerverk med våra sömnadslinjaler som din trogna följeslagare!