Hem » Storsäljare » PFAFF Passport 2.0
PFAFF Passport 2.0

Pfaff

PFAFF Passport 2.0

Den är äntligen här!. En enkel, trevlig och lätt symaskin från PFAFF Nu kan du köpa Pfaff Passport 2.0 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI, 3 år på reservdelar

Tillval

tillbehör
tillbehör
tillbehör
Pris: 8 345kr Rek.8 995kr
Delbetala från 922 kr/mån Fortus Finance
 • Produktinformation

  Pfaff Passport 2.0 är drömmen för den kreativa människan som alltid är i farten. Med sin nätta design är den utformad så att den är lika perfekt att ta med till sommarstugan som att stuva in i bokhyllan. Den här symaskinen är din biljett ut i världen, att upptäcka nya möjligheter.

   

  Pfaff Passport 2.0 har 70 inspirerande sömmar,justerbar stygnbredd upp till 7 mm, 4st knapphål, dekorsömmar, quiltsömmar, korsstygn, satinsömmar plus en imponerande applikationssöm. Här finns inga gränser, bara frihet. Trots att Pfaff Passport är liten med en vikt på ynka 7kg så är den fullmatad med funktioner och finesser för att nå upp till den kvalité och standard som alla trogna Pfaff användare är vana vid.

   

  Symaskinen har ett hastighetsreglage, start/stopp knapp, vilket innebär att du kan sy utan fotpedal, nål uppe/nere, inbyggd nålpåträdare och inbyggd IDT. Det innebär att inbyggd övermatare som matar tyget uppe ifrån och nere ifrån  utan att tyget drar sig vilket leder till ett perfekt avslut. Detta är bra vid quiltning och långa tygstycken eller mönsterpassning där båda tygerna matas samtidigt.

   

  Pfaff Passport 2.0 är även utrustad med bra belysning, 2 LED lampor. En under nål och en under sömnadsytan. extra höga lyft för tjocka tyger, 29 nålläge och hård huv.

   

  Nu kan du köpa Pfaff Passport 2.0 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI, 3 år på reservdelar  • Mått & vikt

  Längd: 41,5 cm

  Bredd: 19 cm

  Höjd: 30 cm

  Vikt: 6,7 kg

Relaterade produkter