Hem » Symaskiner » Begagnade symaskiner

Begagnade symaskiner

 

Letar du efter en pålitlig och prisvärd symaskin för dina sömnadsprojekt? Då har du kommit rätt! Vårt utval av begagnade symaskiner erbjuder fantastiska möjligheter att sy, skapa och reparera, samtidigt som du sparar pengar. Här är varför du borde överväga att investera i en begagnad symaskin:

1. Kvalitet som varar: Begagnade symaskiner har ofta tillverkats i en tid då hantverk och långvarig hållbarhet var i fokus. Det betyder att de fortfarande kan prestera på hög nivå och leverera snygga sömmar i många år framöver.

2. Miljövänlig: Genom att köpa begagnat bidrar du till att minska miljöavtrycket av nya tillverkningar. Du ger en symaskin ett nytt liv istället för att den hamnar på soptippen.

3. Prisvärdhet: Begagnade symaskiner erbjuder en kostnadseffektiv lösning för både nybörjare och erfarna sömmerskor. Du kan få en högkvalitativ maskin till ett bråkdelspris av vad en ny skulle kosta.

4. Mångsidighet: Vårt sortiment av begagnade symaskiner inkluderar olika modeller och märken som passar olika behov. Oavsett om du syr kläder, inredning eller andra projekt, har vi något som passar dig.

5. Expertservice: Varje begagnad symaskin i vårt sortiment har noggrant granskats och servade av våra erfarna tekniker. Du kan vara säker på att du får en fullt fungerande maskin som är redo att användas.

Så varför inte ta steget och utforska vårt utbud av begagnade symaskiner? Du kommer att upptäcka en värld av möjligheter för din kreativitet och få en pålitlig partner för dina sömnadsprojekt. Slå till idag och låt din inre sömmerska få blomstra med en begagnad symaskin som kommer att tjäna dig väl i många år framöver.

Obs! Går ej att köpta till 5års garanti.

PFAFF Performance 5.2 Begagnad
Pfaff
Nu till ett fantastiskt kampanjpris, endast ett fåtal kvar! Över 300 sömmar, 9mm stygnbredd, Maxisömmar 48mm breda, Stygnplåssensor för raksöm, Mönseromstart, Fix-funktion, Trådklipp, LED -Belysning, Uppdateringsbar, Elektronisk knälyft, Integrerad övermatare (IDT), Kreativ Färgpekskäm, Pressarfots sensor.
11 000krRek.22 995kr