För support ring 010-2518270 eller maila.
Fri frakt vid order över 499 kr!
Hem » Symaskiner » PFAFF SYMASKINER » Mekaniska symaskiner

Mekaniska symaskiner

I vårt sortiment hittar du Pfaffs mekaniska symaskiner i flera olika prisklasser. Vi har modeller för såväl hobbyutövaren som sömnadsexperten. För dig som syr på fritiden finns till exempel Smarter By Pfaff 140S, en mekanisk symaskin som erbjuder flera smarta funktioner; undertråden sätts i ovanifrån, det finns en inbyggd nålpåträdare och stygnlängden är justerbar, för att nämna några fördelar. På den här modellen ställer du enkelt in söm och stygnlängd med hjälp av rattar.

 

I mellanklassen hittar du bland annat Pfaff Select 3.2, vilket är en mångsidig och kraftfull mekanisk symaskin. En stor fördel är snabbvalssystemet som är både tidseffektivt och smart. Select 4.2 är lite dyrare och har extra dekorsömmar. Den levereras också med tre extra pressarfötter – utmärkt för den som använder symaskinen ofta.

 

Vilken variant som passar dig bäst beror på vilka behov du har. Tveka inte att fråga oss om du har några frågor kring ditt val av symaskin – som en av Sveriges ledande symaskinsbutiker hjälper vi mer än gärna till. Det du kan vara säker på är att Pfaff är ett pålitligt varumärke i branschen. Hos oss får du dessutom fri frakt och full garanti på din mekaniska symaskin från Pfaff.

 

  

Tel: 010-2518270
E-post: symaskinskungen@outlook.com

 

Filtrera produkter:

PFAFF Select 3.2
Pfaff
27 sömmar, Snabbvalssystem, IDT Perfekt tygmatning, LED -Belysning, 1 st 4-stegs knapphål.
6 895krRek.7 395kr
PFAFF Select 4.2
Pfaff
40 sömmar, 1st 4-stegs knapphål, Snabbvalssystem, IDT Perfekt tygmatning, LED -Belysning,
7 995krRek.8 595kr
Symaskinsguide

Vi hjälper dig välja rätt symaskin för dina behov.
Besök guiden!

Kundtjänst

Med personlig service

Ring: 010-2518270
Telefontid: Tis-tors 10-14