Hem » Symaskiner » HUSQVARNA VIKING SYMASKINER » Mekaniska Symaskiner » Symaskin Husqvarna viking H-Class E20

Husqvarna Viking

Symaskin Husqvarna viking H-Class E20

Nu kan du köpa Husqvarna Viking H-Class E20 FRAKTFRITT

Tillval

Pris: 2 795kr Rek.3 245kr
Delbetala från 311 kr/mån Fortus Finance
 • Omgående leverans!

  Nu bäst i test. Husqvarna viking H-Class E20 - Mekanisk symaskin

  Låt kreativiteten flöda med symaskinen Viking E20 från Husqvarna

  Husqvarna Viking E20 är en populär mekanisk symaskin till ett bra pris. Det medföljer många tillbehör, är många användbara funktioner och sömmar. Totalt 31 sömmar som ställs in via vredet på sidan av denna symaskin från Husqvarna. Sömmarna består av 9 nyttosömmar, 7 dekorsömmar och 15 elastiska sömmar vilket ger skapar möjlighet att sy många olika saker. Laga trasiga kläder, sy kuddfodral och mycket annat och variera de sömmar som finns inbyggda – det är både dekor- och nyttosömmar. 

   

  En inbyggd funktion är autoknapphål. Funktionen innebär att symaskinen syr hela knapphålet utan att användaren behöver vrida på tyget. Pressar-fotstycket är reglerbart för att kunna uppnå bästa resultat i syarbetet. Den inbyggda nålträdaren plockar upp och trär sydtråden själv. När den inbyggda nålträdaren ska användas är det viktigt att följa de angivna instruktioner som medföljer Husqvarna symaskin. Funktionen är konstruerad för symaskinsnålar som har storlekarna 70-120 mm, används en symaskinsnål av mindre storlek behöver sytråden träs manuellt. I förpackningen medföljer fem nålar och tre spolar som är anpassade att fungera optimalt till denna symaskin.

   

  Det ingår totalt sju extra tillbehör vid köp av Husqvarna Viking E20. Styvt jeanstyg och satintyg skiljer sig åt mycket i hantering, genom att använda en lämplig fot till symaskinen kommer tyget ligga stilla vid arbetet. Därför medföljer följande: universalfot, blixtlåsfot, satängsömsfot, pressarfot för osynlig fållsöm, 1/4 tums quilfot, stoppnings och broderfot samt knapphålsfot. Alla med olika egenskaper som underlättar arbetet vid symaskinen. Mer information om alla funktioner finns i den medföljande instruktionsboken på svenska. 

   

  Vilken symaskin ska jag köpa?

   

  Den frågan är vi många som ställer oss och det korta svaret är: Husqvarna Viking H-class E20.

  Skälet till detta är enkelt – Det är en fantastisk maskin till nybörjare! Att komma igång och sy är enkelt och varje inställning vrids fram genom stora reglage på sidan. Priset är lågt, ändå är det en symaskin som har mycket att erbjuda. En justerbar stygnlängd på 4 mm och bredd på 5 mm i kombination med en friarm skapar många möjligheter att låta kreativiteten flöda.

   

  Tillbehören som medföljer underlättar arbetet för alla. Sprättkniv/borste och kantlinjal är två tillbehör som används flitigt. Sy exakt och sprätta enkelt upp om det råkar bli fel – att lära sig sy är utmanande men roligt. Allt eftersom att nybörjaren lär sig mer och börjar ha utökad kunskap finns det ett brett utbud av tillbehör att köpa till. Bygg och forma en symaskin som kan användas till både små och stora projekt.

   

  Husqvarna symaskiner är en svensk design och håller hög kvalitet. Symaskinen är pålitlig och kommer att göra sitt jobb varje gång. Mycket kraft gör att den är stark och klarar av både tunnare och kraftigare tyg. Det här är en symaskin att växa tillsammans med och på ett lekfullt sätt lära sig mer inom sömnad. En symaskin som passar väldigt bra som den första symaskinen tack vare alla smarta funktioner som finns inbyggda. De 32 dekor- och nyttosömmar i symaskinen räcker gott och väl. Husqvarna Viking H-Class E20 är en fantastisk maskin som kommer att överraska!

   

   

  Sammanfattning om Husqvarna Viking H-Class E20 | En kraftfull och pålitlig symaskin

   

  Husqvarna Viking H-Class E20 kan vi på symaskinskungen.se varmt rekomendera dig som är nybörjare och vill ha en lätt maskin men som ändå erbjuder det där lilla extra. Mitt sitt sora utbud av finesser men ändå med lätt funktion kommer du att ha svårt att lita dig från dina sömnadsprojekt. Husqvarna Viking H-Class E20 kommer att bli en trogen följeslagare till dig i många år framöver.

   

  Detta är en mekanisk symaskin med 32 sömmar, 9 nyttosömmar, 7 dekorsömmar, 15 elastiska sömmar samt autoknapphål. Det innebär att symaskinen syr hela knapphålet utan att man behöver vrida på tyget. För att uppnå bästa möjliga resultat kan man även reglera pressar-fotstrycket. masinen har även inbyggd nålträdare, steglös och justerbar stygnlängd (4mm) och bredd (5mm) samt friarm.

   

   

  Tillbehör som ingår till Husqvarna Viking H-Class E20

  • Standarfot
  • Blixtlåsfot
  • Knapphållsfot
  • Pressarfot för osynlig fållsöm
  • satinsömfot
  • 1/4" Quiltfot
  • Stoppning och broderfot
  • L-skruvmejsel
  • Sprättkniv/borste
  • 5 Nålar
  • 3 Spolar
  • Kantlinjal
  • 2 filtbrickor
  • mjuk huv

   

  Instruktionsbok på Svenska finns att ladda ner HÄR!

   

   

  Nu kan du köpa Husqvarna Viking H-Class E20 FRAKTFRITT och till 2 ÅRS FULL GARANTI

   

   

  OBS: Sortimentet av pressarfötter som Husqvarna Viking har passa ej till denna maskin utan se istället Singers sortiment av pressarfötter.

   

  INBYGGD NÅLTRÄDARE
  Nålen måste vara i det övre läget när den inbyggda nålträdaren skall användas. Vi rekommenderar också att du sänker ner pressarfoten.
  1a. För ned nålträdaren med handtaget så att den fångar upp tråden under trådledaren.
  1b. Tryck ned nålträdaren så långt det går så att metallblecken hamnar på var sin sida av nålen.
  En liten krok skjuts då in genom nålsögat.
  1c. Lägg tråden under blecken framför nålen, så att tråden fångas upp av den lilla kroken.
  2a. För nålträdaren försiktigt bakåt.
  2b. Kroken drar tråden genom nålsögat och bildar en ögla bakom nålen. Dra ut trådöglan bakom nålen.
  3. Dra tråden under pressarfoten och skär av den med trådkniven.
  OBS! Nålträdaren är konstruerad för nålar i storlekarna 70 - 120. Du kan inte använda nålträdaren för nålar av storlek 60 eller mindre och inte heller för vingnålen, tvilling nålen eller trippelnålen.
  Det finns också några extratillbehör som kräver manuell trädning av nålen.

   

 • Mått & vikt

    

  Längd: 37 cm

  Bredd: 17 cm

  Höjd: 28,5 cm

  Vikt: 6,5 kg

  GTIN 7393033079000

  Body no.: 430366-001

   

 • Dela upp betalningen:
  • 992kr vid 3 månaders delbetalning
  • 527kr vid 6 månaders delbetalning
  • 287kr vid 12 månaders delbetalning
  • 158kr vid 24 månaders delbetalning
  • 118kr vid 36 månaders delbetalning
 • Kundrecensioner

  • Mer än nöjd!
   Supersnabb leverans, prisvärd och rejäl maskin som fungerar toppen!
  • Husqvarna Viking Clas E20
   Beställde ena dagen , leverans dagen efter. Kanon ! Nöjd med maskinen då den är enkel och lätthanterlig. Lätt att förstå instruktionsboken. Inget att klaga på.
  • Bästa Ever
   Har haft denna ca 1 vecka o älskar den. Så enkel och lätt. Mycket bra intruktions bok och mycket bra tillbehör. Väl värt priset. KÖP
  • En toppen maskin
   Sjukt nöjd med min nya symaskin. Tack symaskinskungen för snabb leverans
  Skriv recension
Relaterade produkter